Крисчън Бейл
Крисчън Бейл / cinefish.bg
Актрисата Теса Томпсън разкри, че Крисчън Бейл се готви да се превъплъти в образа на злодей във филма "Тор: Любов и гръмотевици", съобщи Контактмюзик.

46-годишният актьор е сключил договор за първата си адаптирана по комикси роля, откакто бе в образа на Батман в излезлия през 2012 г. по екраните филм "Черният рицар: Възраждане".
 
Актьорът Крисчън Бейл отново ще работи с режисьора Дейвид О. Ръсел

"Крисчън Бейл ще изпълни роля на злодей - каза Теса Томпсън пред сайта Ентъртейнмънт тунайт. - Това е чудесно. Прочетох сценария, но не мога да разкрия повече подробности. Размених много имейли с Натали Портман. Ще е забавно. Тайка Уайтити е сценарист и режисьор на новия филм. Ще има познати лица, както и актьори, които досега не са се снимали в поредицата."

Освен на Теса Томпсън в образа на Валкирия и Натали Портман в образа на Джейн Фостър, Крисчън Бейл ще партнира на Крис Хемсуърт, който отново ще изпълни ролята на Тор в четвъртия филм от поредицата, продължението на излезлия по екраните през 2017 г. "Тор: Рагнарок".

Планирано е снимките да започнат това лято. След като засне "Тор: Рагнарок", Уайкики получи похвали, че е върнал усещането за развлечение в поредицата.

Продуцент на новия филм ще е президентът на "Марвел" Кевин Файги.
БТА