Изданието TMZ съобщава, че Кортни Кардашян и Травис Баркър са се оженили в Лас Вегас веднага след наградите „Грами” на 3 април.

Според таблоида двойката се появила в параклиса в 1:30 часа сутринта на 4 април. Звездите не са позволили на очевидци да правят снимки и вместо това са довели свой фотограф и охрана. Те представиха разрешение за регистриране на брак на собственика на параклиса, който действаше като свидетел, а двойник на Елвис Пресли ги обяви за съпруг и съпруга - това не е рядкост за сватбите в Лас Вегас. Според източници тайната церемония не е единственото тържество и двойката планира и няколко други тържества в по-голям мащаб.
 

Кортни и Травис отпразнуваха годежа си през октомври 2021 г., след като преди това се срещаха в продължение на девет месеца. Самите знаменитости все още не са потвърдили сватбата.
 
Ако медийните източници са прави, то за 42-годишната Кортни този брак ще бъде първи. С бащата на трите ѝ  Дисик тя не стигна до венчило. За 46-годишния Травис това е трети брак. Той живя с първата си съпруга Мелиса Кенеди само девет месеца, след което през 2002 г. подаде молба за развод. Вторият път музикантът се жени през 2004 г. за Шана Моаклер - семейството се разпадна две години по-късно. От втория си брак Травис има две деца: 18-годишен син Ландън и 16-годишна дъщеря Алабама.
БГНЕС