В света на богатите и известните рядко има приятелство, предимно има конкуренция, подли номера, завист и злоба. На световната музикална сцена не всичко е светлина, усмивки, приятелства и красиви тоалети. В годините сме ставали свидетели на не една или две звездни свади, които са се превръщали в горещ картоф за десетки таблоиди, пише каналът "Stars News" във vbox7. Ето и кои са най-големите музикални скандали през последните години:

Сиара и Риана

През 2011 г. Сиара реагира бурно на среща между двете изпълнителки. Тя сподели, че въпреки, че харесва Риана, тя се е държала изключително грубо на партито, на което са се срещнали. Рири не остана по-назад и отвърна на нападките. След няколко месеца в прехвърляне на реплики, двете изпълнителки се разбраха.

via GIPHY

Тейлър Суифт и Кейти Пери

Двете изпълнителки са приятелки от 2009 г. Тяхната вражда започна през 2013-2014 г., когато по време на турнето ѝ, някои от танцьорите на Суифт, отиват при Пери, която също е на турне. Тейлър създава песента „Bad Blood“, която е посветена на Пери и техните отношения.

via GIPHY

Марая Кери и Ники Минаж

През 2012 г. двете изпълнителки са съдии в 12-ия сезон на „American Idol“, където избухва и враждата между тях. Според Ники Марая е примадона, която иска да е единствената жена в журито, за да няма кой да краде вниманието към нея. През 2015 г. Кери споделя, че „American Idol“ е било най-лошото преживяване в живота ѝ.

Лейди Гага и Мадона

През 2011 г. Мадона сравни песента „Born This Way“ с нейната „Express Yourself“ от 1989 г., като обвини Гага, че е взаимствала от нея. Изпълнителката напълно отхвърли твърдението, че е копирала от Мадона.

Мадона и Елтън Джон

Всичко започва през 2002 г., когато Елтън се нахвърля върху песента на Мадона „Die Another Day“, наричайки я „най-лошата мелодия на Бонд досега“. През 2004 г. на събитие в Лондон, Мадона пее на плейбек, а Елтън веднага отбелязва това срамно събитие за изпълнителката.


via GIPHY

Тейлър Суиф и Кание Уест

Всичко започва през 2009 г. на Video Music Awards, когато Тейлър печели наградата за „Най-добро видео на изпълнителка“. По време на речта си Кание взема микрофона и заявява, че Бионсе е трябвало да спечели наградата, заради видеото към песента „Single Ladies“. Следват няколко песни, в които двамата си разменят агресивни реплики.

via GIPHY