Колеги и фенове на Кари Фишър се молят за нея
Колеги и фенове на Кари Фишър се молят за нея / Guliver/Getty Images

Актрисата Кари Фишър продължава да се бори за живота си, а Холивуд се моли за нея, предадоха АФП и АП. Братът на Кари - Тод Фишър, каза, че тя получава възможно най-добрите грижи и е в стабилизирано състояние в интензивното отделение.

Почитатели и колеги от Холивуд на Кари Фишър не престават да се молят за нея.
Кари преживя алкохолизма, пристрастеността към дрогата, депресията, биполярният синдром и 60 години в Холивуд. Ако някой трябва да оцелее през 2016 г., то това е тя, написа в Twitter един от феновете на Фишър.

Актрисата Кари Фишър е в болница след сърдечен арест

Актьорът Харисън Форд, с когото Кари Фишър си партнира в сагата "Междузвездни войни", заяви, че е потресен и натъжен от случилото се със скъпата му приятелка. Той каза, че в мислите си е с Кари и с нейното семейство.

Актьорът Питър Мейхю, изиграл ролята на Чубака в "Междузвездни войни", каза, че се моли за Кари, която е любимата принцеса на всички. В сагата Кари Фишър изигра ролята на принцеса Лея.

Кари Фишър се тревожи от проклятие върху "Междузвездни войни“

Актрисата получи инфаркт по време на полет от Лондон за Лос Анджелис и бе приета по спешност в клиниката "Роналд Рейгън" към Калифорнийския университет в града.

Източник: БТА