Много от известните хора у нас не крият възхищението си към световните звезди. Но се оказва, че има и знаменитости, които също надничат в страниците на нашите артисти. Например риалити звездата Клои Кардашиян е харесала снимка на поп-фолк певицата Преслава в Instagram и я e коментирала. Вижте в канала "Music Virals" във vbox7:
 
"Много си красива", написа Клои Кардашиян под снимката, а Преслава и благодари, като добави и сърчице. А самият кадър на певицата приканва феновете ѝ да напишат какво си пожелават за Новата 2020 година.
 
Иначе годината започна страхотно за Преслава. 2020 г. тя посрещна в компанията на любимия мъж, Павел, като двамата избраха любим на звезди и инфлуенсъри хотел.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy new year! 🥳😻❤️💋🌟🎄 #preslava #pavel #new #year #wishyouallthebest #loveyou 💋

A post shared by Preslava (@preslava_official) on


Дали малката Паола е била с тях или е била при някои от бабите, не знаем, но ви припомняме снимката от Коледа, която беше повече от чаровна.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Честито Рождество Христово! 🎄🥳☃️🥰 #merrychristmas #mom #baby #preslava #paola #family

A post shared by Preslava (@preslava_official) on


Преди коледните празници пък Преслава си подари пътуване до красивата австрийска столица Виена, като снимките донесоха коледно настроение на феновете си още през средата на декември.