Новата година дойде и я посрещнахме по-бляскаво от всякога. Въпреки че предстоят тепърва големи празници, все още си спомняме и разказваме как сме посрещнали новата 2020 г.  Направихме си и равносметка за миналата година. Това направиха и популярните лица от българския шоу бизнес. 

Как посрещнаха Новата година те? Какво споделиха за 2019 г. и какво си пожелаха за 2020 г., вижте в канала "Celebrity Box" във vbox7:

Галена

Поп-фолк певицата посрещна 2020 г. в ефектна бяла рокля, но умишлено пропусна да направи равносметка за отминаващата, защото не иска да гледа назад. Тя си пожела новата година да ѝ донесе благоденствие, като загатна, че е подготвила и малка изненада на феновете си.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Нова година е! Нарочно пропуснах равносметките вчера, защото не искам да гледам назад. Просто искам да Ви благодаря за поредната страхотна година, в която бяхме заедно! Искам да използвам това символично ново начало, за да Ви пожелая да имате енергията и подкрепата на хората, които обичате, за да преследвате нещата, които карат сърцата Ви да се усмихват! Бъдете добри един към друг, раздавайте любовта си и нека дните Ви са споделени с любими хора и изпълнени със смисъл! Нека 2020 донесе благоденствие на всички ни, а за да я започнете красиво, съм Ви подготвила една малка изненада! Нямам търпение за всичките ми срещи с Вас и през тази година! Обичам ви, бъдете честити!

A post shared by Galena (@galena1) on


Сузанита

Снимката е до все още неотворени коледни подаръци, но текстът под нея казва, че годината е била превратна за живота на изпълнителката. "Уж съм в най-ниската точка от годината, а по-високо не съм се чувствала", пише тя и признава, че се е научила да мисли първо за себе си.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Последния ден на 2019. А аз не съм вярвала че това ще е превратна година в живота ми. Уж съм в най-ниската точка от годината, а по-високо не съм се чувствала. В море от несгоди, аз се чувствам благодарна. Благодарна съм най вече за нещастията, дадоха ми незабравими уроци, и ме накараха да израстна дотам, че и аз не се познавам на моменти. 2019 ми даде най-ценното, едно от най-хубавите неща, научи ме да обичам истински. Даде ми човек, който събуди сърцето ми. Научих се да мисля за някой друг повече отколкото за себе си. Аз. Дето света се въртеше около мен. Научих се да давам, повече отколкото да получавам. Научих се да се извинявам и да прощавам. Не мога да повярвам как един човек идва и без да се опитва да ти наложи нищо ти искаш да станеш сам по-добър човек за него. Казват, че това е любовта, чувство, което те прави по-добър човек. За 2020 си пожелавам още повече от това чувство. Както и на вас. Толкова много любов, която да ви прави по-добри хора! Да давате от сърце, но да не позволявате да се възползват от вас, любовта е двустранно действие. Така че обичайте и бъдете обичани през новата 2020 🙏❤️

A post shared by Suzanitta 👑 (@mvradova) on


Камелия

Поп-фолк фурията не се отдаде на размишления, а просто ни пожелава да сме здрави. Е, какво по-хубаво от това?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Честита Нова 2020! Бъдете здрави, наздраве!🥂

A post shared by Kamelia / Камелия (@kamelia_official) on


Мария Илиева

"2020 да е най-хубавата дотук", пише певицата и пожелава на всички ни здраве, обич, вяра, мечти и... грешки, от които да се учим. На снимката е с порасналия си син Александър.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy New Year! #2020 да е най-хубавата дотук! Бъдете здрави; Обичайте смело и отдадено; Вярвайте силно в доброто, в себе си и в Бога; Давайте много, без да очаквате каквото и да е в замяна; Мечтайте извън граници; Пишете историята си с любов и я направете интересна и вдъхновяваща за децата си; Правете грешки, без да съжалявате - цял живот се учим😉; И... да не ви пука, достойнството е отношение към собствения мир! Наздраве и за много години, любими хора! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕒 𝕚𝕝𝕚𝕖𝕧𝕒 (@maria_ilieva_official) on


Кристиан Кирилов

Инфлуенсърът споделя, че е благодарен за всичко, случило му се през 2019 г. И няма как да бъде иначе - през нея той се ожени, дебютира в музиката и в уеб сериала VIRAL.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Часове преди настъпването на новата година е време за бърза равносметка. Изпращаме 2019 година с много благодарност за всички изпълнени желания и прекрасни събития, които ни се случиха! Лично за нас двамата, тя ще остане уникална и незабравима!Чувствам се изключително удовлетворен, зареден с нови сили и още много цели! Бъдете здрави, усмихнати, позитивни и не забравяйте да отделяте повече време за истински важните и любими ваши хора! 🥰 Весело посрещане на #2020 година!🎄✨🍾🥂 . . . #новагодина #newyaer #newyeareve #newbeginnings #newplan #dreams #family #friends #newgoals #comingsoon #behappy #begood #behuman #loveyourself #loveyourpeople #couplegoals #familygoals #positivevibes #positivethinking #positivenergy #love #peace #luck #allthebest #lifeisgood #amazing #world

A post shared by KRISTIAN KIRILOV 🇧🇬🇪🇺🇺🇸 (@kristiankirilov13) on


Цветелина Петрова

Половинката на Криско определи 2019 г. като невероятна - трудна, но градивна и пълна с много любов. Тя благодари и на любимия мъж, Криско.
 
Преслава

Певицата посрещна Нова година в известен хотел заедно си любимия Павел. Под снимката липсват дълги текстове, но със сигурност и Преслава е направила своята равносметка и е взела поуки от 2019 г.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy new year! 🥳😻❤️💋🌟🎄 #preslava #pavel #new #year #wishyouallthebest #loveyou 💋

A post shared by Preslava (@preslava_official) on