Декември е, наближават коледните празници, които с нетърпение очакваме. И макар че астрономическата зима ще настъпи на 22 декември, съвсем малко остава до времето, в което ще седнем удобно на дивана вкъщи и ще гледаме празничните светлини на елхата.

Но това е времето и за зимни приключения. Кои са местата, които избраха родните знаменитости за кратко бягство от работните ангажименти? Вижте в канала "VIP Box" във vbox7:

Джулиана Гани

Красавицата и любимият ѝ Илиян чакат детенце съвсем скоро, но това не ги спря да отидат на първата им зимна ваканция за сезона. Избраха Банско. Дали пътуванията ще продължат след раждането на бебчето, предстои да видим.
 
Глория

Ако има държава, с която най-много да свързваме Глория тази година, това несъмнено е Гърция. Въпреки това обаче сред последните ѝ дестинации беше екзотичен Оман, където с любимия бяха на гости на приятели.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#fairytale ☺️

A post shared by G L O R I A ❤️🎼 (@gloria_bulgaria) on


Райна

Поп-фолк певицата докара коледното настроение в Instgram с пътуването си до Нюрнберг, където посети коледните базари. Малко преди това пък тя опозна и унгарската столица Будапеща.
 
Андреа

Скандалната певица със сигурност е сред най-пътуващите родни знаменитости. Последно тя се озова в Москва, където също ни зарадва с малко коледно настроение, макар и само на story.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Привет

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on


Антония Петрова

Мястото не е уточнено, но ясно се вижда, че бягството от града е факт. А събитието е повече от паметно - първият сняг, който малкият Благовест-Бест вижда и опознава.