С появата на домашен любимец в къщата цялото семейство е изправено пред трудна задача - да му избере име. Тогава въображението и креативността на собствениците на практика нямат граници.

Пухкави, сладки и смешни: Котките винаги могат да те изненадат (СНИМКИ)

Така по паркове и градинки се разхождат четириноги с какви ли не имена. Някои от тях са "типични" за вида им, други са човешки, трети - на исторически личности или филмови герои. Но какво казва за собственика името на домашния му любимец? Каналът "OMG Facts" във vbox7 разказва:

Име на човек

Ако домашният любимец носи човешко име, това означава, че той е приет наравно с другите членове на семейството в дома и към него се отнасят като към човек. Собственикът му най-вероятно е подходил към домашния си любимец като към дете или като към брат/сестра. Най-вероятно на домашното куче или котка му се споделят тайни, говорят му и го уважават. Собствениците на тези животни са много чувствителни и наблюдателни. Оценяват честността и добрите хора.

Име на историческа личност/герой от митология

Ако домашният любимец носи такова име това означава, че собственикът му е интелигентен човек, интересуващ се от история, който обича да планира нещата напред във времето. Той може би е властен, авторитетът в домакинството. Този тип собственици често са индивидуалисти, които имат дълбока причина да изберат точно това име за домашния си любимец.

Не може да им устоите: 10 най-популярни кучешки имена

Име на литературен или филмов герой

Най-вероятно собственикът на това животно обича да чете книги или да гледа филми. Изборът на име на любимеца му кореспондира пряко с негов любим герой, на когото той се възхищава или иска да прилича. Този тип хора са интелигентни, обичат да оставят добро първо впечатление.

Най-сладките породи кученца (СНИМКИ)

Име на храна

Ако домашният любимец се казва Бисквитка, Палачинка, Кюфте или нещо производно, значи той е най-глезеният в домакинството. Собственикът му обича да го глези, но обича да глези и себе си. Най-вероятно този човек не обича живота на бързи обороти, а прави всичко, както си трябва. За него удоволствието е преди всичко.