Ние, жените, имаме един толкова обичан израз: "О, моля те, всички мъже са едни и същи." Но грешим с това изказване. Няма човек на света, който да прилича на някой друг. Да, разбира се, че като представители на съответния пол - било то мъжки или женски - ние имаме сходни навици или черти. Но това няма нищо общо с предпочитанията ни към храна, живот и дори половинка в любовните взаимоотношения. Ето какво кара всеки един мъж да хареса точно определен тип жени:

Овен

На представителите на зодия Овен им допада жена, която е самоуверена, блестяща, енергична и весела. Запомнете, че всяка проява на тъга, болка и меланхолия ще го отблъснат.

жена
ThinkStock/Getty Images

Телец

Телците харесват умни и разумни жени. Лекомислените празноглавки ги принуждават бързо да се оттеглят.

Близнаци

Ако той е Близнаци - очаровайте го със своята привлекателност, но спазвайте дистанцията. Откровеността е противопоказна – „вашата дълбока“ и чиста душа му е съвсем безразлична.

Как се влюбва всяка една от зодиите (СНИМКИ)

Рак

Ракът обожава жени, които са в състояние да решат всичките му проблеми. Или поне основните. С радост ще се остави да направлявате живота му.

Лъв

Лъвът обича всичко необичайно и отличаващо се от тълпата. За да привлечете неговото внимание - демонстрирайте своите най-силни качества.

любов
ThinkStock/Getty Images


Дева

Мъжът Дева обожава кариеристката. Вашата практичност, желанието да сте на върха и достигането на високо служебно положение, положително ще повлияят на отношението му към вас.

Кажи ми коя зодия си, за да ти кажа кой те обича най-силно (ВИДЕО)

Везни

Представителят на зодия Везни оценява по достойнство вашата външна красота и общителност. Ако имате изграден авторитет сред колеги, приятели и познати, ако те ви обичат и уважават, то точно този мъж е за вас. За него от голямо значение е чуждото мнение.

Скорпион

Мъжът Скорпион не обича слабите жени – това е едно на ръка. Също така не понася и някой да го наставлява. Затова трябва да се нагодите, да сте силна и изявена, но и тиха и смирена.

Любовната поговорка за твоята зодия (ВИДЕО)

Стрелец

Стрелецът не понася интелигентните жени. Те го дразнят. И без тях той знае какво да прави. Затова простота и леко невежество – за начало това е достатъчно.

жена
ThinkStock/Getty Images


Козирог

Козирогът иска неговата половинка да е най-идеалната на света. Не са достатъчни вашата красота, практичност, уважението от околните. Необходимо е да имате висок социален статус. Колкото повече – толкова по-добре.

Трите зодии, които дават всичко в името на любовта (ВИДЕО)

Водолей

Мъжът Водолей цени преди всичко духовната съвместимост. Сходството на интереси се явява важен момент във връзката.

любов
ThinkStock/Getty Images

Риби

Рибите намират очарование в романтичните и сантиментални представители на нежния пол. Закачливите и доверчиви дами, просълзени от умиление, предизвикат трогателно чувство на привързаност.

И още:

Сексуалната съвместимост според зодията (СНИМКИ)

11 приказки за дълга звездна любов (СНИМКИ)

Най-отблъскващите навици, които убиват романтиката

Трите зодии, с които любовта е истинска приказка

Астрологични препоръки: Как да изберем подходящ партньор?

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук