2021 г. ще бъде годината на Белия метален вол и подобно на символиката във всяка друга култура, и за китайците той е символ на здравия труд. Но каква ще бъде новата година според китайския хороскоп? И какво означава това, че ще е годината на Вола? Вижте в канала "OMG Facts" във vbox7:

Годината ще е период на здрава работа, дисциплина, но и на много динамика. Традициите ще господстват. Годината ще донесе много успех в кариерата, напредък в бизнеса и прогрес за всички, които работят здраво за това. Изключително важно през 2021 г. ще бъде да не позволяваме на безпокойството и негативните мисли да ни повлияят на всекидневието.
 

Идната година ще е наистина приказна. Ако мислите да сключвате брак, тя ще е идеална! Браковете, които се сключват през годината на Металния вол са щастливи и продължителни. Ако пък нямате партньор в живота си, ще срещнете сродната си душа. 

Уви, годината ще бъде лоша, що се отнася до здравето ни. Това предвид събитията от 2020 г. не е кой знае каква изненада. Ще се наложи да се погрижим добре за себе си във всяко отношение - храна, движение, сън.

Когато говорим за числа, 1 и 4 ще са щастливите числа на годината. Числата, които няма да носят щастие, ще са 5 и 6. Ако искате и цветовете, с които сте облечени, да ви носят късмет, залагайте често на бялото, жълтото и зеленото. Избягвайте синьото.