Когато човек започне нова връзка, фокусът обикновено е върху тръпката, приливът на емоции, секса. Различните зодии имат свой собствен начин да покажат колко държат на любимите си хора. А понякога действията говорят по-силно от думите, пише каналът "Видео хороскоп" във vbox7. Ето и как всяка зодия показва своята любов:

Овен

Овенът е известен със своята огнена страст и импулсивност. Влюбва се внезапно, от пръв поглед. Той е щедър в раздаването на комплименти и обсипва половинката си с похвали.

любов
iStock/Getty Images

Телец

Показва пред всички, че сте близки. Представителите на знака не крият чувствата си и искат всички да разберат, че са влюбени.

Близнаци

Обгрижва ви непрекъснато. Иска да се чувствате добре и следи и за най-дребните неща.

Как се влюбва всяка една от зодиите (СНИМКИ)

Рак

Притеснява се за всяко свое действие. Представителите на този знак могат да изгубят половин ден в мъчителни размисли дали да пуснат в сърцето си човека, когото са харесали.

Лъв

Лъвът много държи както на собственото си достойнство, така и на това на партньора си. Той никога няма да остави без внимание представител на другия пол. Но държанието му е самоуверено и царствено.

Сексуалният профил на всяка зодия (СНИМКИ)

Дева

Девите не обичат проявите на прекалена загриженост, нито прекалените глезотии. Може да ви обсипва с мили думи, а връзката ви да продължи не повече от седмица, от друга страна може да не ви направи нито един комплимент, а да се окаже влюбен/а до уши.

Везни

Не спира да се опитва да впечатлява половинката си. Везните държат първото място по умение да флиртуват.

любов
iStock/Getty Images

Скорпион

Задава въпроси и се интересува от партньора. Той е завоевател,  трябва сам да отвоюва любовта, а не да чака на готово.

Стрелец

Стрелците се влюбват лесно. Привлича ги недостижимото и колкото обекта на техните чувства изглежда по-недостъпен, толкова повече внимание му отдават.

Козирог

Изглежда несигурен в себе си, но това е така, защото дълго и задълбочено изучава и избира партньора си. За Козирозите мимолетни увлечения няма.

Фатално привличане: 6 двойки зодии, чиято любов пламва и угасва за миг (СНИМКИ)

Водолей

Винаги поставя партньора на първо място. Водолеят може да се влюби до безумие и да направи всичко за любимия човек, дори най-безразсъдна постъпка.

любов
iStock/Getty Images

Риби

В тяхното отношение към любимия човек има много романтика и красота.