Кайли Миноуг няма време за социални контакти, но е готова с нов аромат
Кайли Миноуг няма време за социални контакти, но е готова с нов аромат / cнимка: Reuters

Австралийската певица Кайли Миноуг сподели, че е толкова заета около работата върху новия си албум, че от месеци няма време за социални контакти.

"В момента нямам време за живот. Буквално съм в студиото през цялото време и само работя. Всички тези усилия ще си струват, когато новият ми албум излезе и аз съм много развълнувана. Но наистина имам нужда да излизам повече", разкри певицата пред сайта Absolute Now.

Албумът, който трябва да излезе през лятото, ще включва парчета с британския продуцент Тайо Круз. "Направих няколко песни с Кайли, които звучат удивително и са много танцувални", споделя за проекта Круз, пише БГНЕС.

В същото време Кайли е намерила време да подбере ароматите за новия си парфюм. „Кайли Миноуг Кутюр" е петият аромат, който австралийската певица пуска на пазара. Ароматът се разкрива постепенно със свежи зелени нотки от листа на фиалки и плодово-вишневи нотки, постепенно трансформирайки се в топла и чувствена база от мускусни, ванилови, амброви и дървесни нотки, описват експертите новата комбинация.