Ивка Бейбе е от онези родни феномени, които се раждат благодарение на социалните мрежи. Станала известна първоначално от влоговете си със Стамбини, а после и като скандалната репортерка от Plaza, към днешна дата Ива е истинска сензация в TikTok с над 2 милиона лайка.

Въпреки известността си, за разлика от много други БГ селебритита, Ива не лети в облаците и оставя впечатление за изключително забавно и „стабилно момиче“. С една дума – пич.

Тя не веднъж е споделяла, че обича провокацията (това личи от пръв поглед и от видеата ѝ в TikTok) и обича да предизвиква хората с неудобни теми и въпроси. Въпреки всичко определя сексуалната култура на българина като доста ниска и вероятно е права за това.

За да не бъде само тя в ролята на провокатора, от Vbox7 предизвикаха Ивка Бейбе да застане пред камерата и този път тя да отговаря на неудобни въпроси.

Тя сподели, че не е имала големи ѝ гафове по време на снимки. Ето и какво сподели по горещата тема за случайните дикпикс, шантавите тоалетни истории, на които е ставала свидетел и клюките по неин адрес.

Оказа се, че най-голямата глупост, която е чувала за себе си е, че гаджето ѝ е сутеньор и определя къде да заработва. Това обаче не е жегнало Ива. Повече се е афектирала от слуховете, че не поддържа връзка с майка си, защото тя не приема образа ѝ в мрежите.

По отношение на случайните дикпикс коментира, че винаги, когато някой ѝ се радва прекалено на живо, има едно на ум, че може би е получила и от него такава снимка.

И както винаги се случва, със славата идва и хейтът. Вследствие на всичкия хейт в социалните мрежи, в последно време Ивка Бейбе избягва да бъде сред хора, защото се натоварва от очакванията и критиките на другите. Въпреки това, усмивката не пада от лицето ѝ.