Много хора по цял свят, в това число и българи, имат възможност да работят от дома си. А чат платформи и други специализирани услуги дават възможност и за видео разговори, с които да се провеждат срещи. Е, именно една такава среща стана повод за много смях по цял свят. Вижте в канала "Social Virals" във vbox7:

Лизе Окампо, която е политически директор на неправителствена организация в САЩ, подобно на много сънародници работи от своя дом. Заради естеството на работата ѝ обаче видео разговорите при нея са ежедневие. Последният такъв обаче стана световноизвестен.
 
 
Публикувахте от Lizet Ocampo в Сряда, 1 април 2020 г.


Всичко се случва в понеделник сутринта, когато си включва камерата за пореден видео разговор с колегите си. Само че вместо да види себе си, вижда... картоф.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I for one welcome #potatoboss #yamstagram #plantsdoingthings #vegout #stayplanted #stayhome

A post shared by Yammy (@yamstagrammer) on


"Бях толкова объркана, защо бях картоф", чуди се тя. "От всички неща, които можех да бъда, защо точно картоф", смее се Лизе. По-късно се сетила, че всъщност е свалила филтри, но и до днес няма идея как точно са се появили по време на конферентния разговор.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#PotatoBoss 🤣😂🤣

A post shared by Ashlynn, Gemini midheaven (@superflychild23) on


По-неприятното било, че дори не разбрала как да спре въпросния филтър. Разбираемо, нейните колеги избухнали в смях, а разговорът по същество просто не се състоял.
 
Въпреки гафа, Лизе е щастлива, че дейността на нейната организация се популяризира. В НПО-то работят адвокати, борещи се за свобода, равенство, достъп до правозащита и демокрация.