Една двойка напуска предаването още тази вечер
Съдбоносни надпревари очакват участниците във финалните предизвикателства в третия сезон на „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA. Всяка игра ще бъде решаваща, а тази вечер една двойка ще отпадне и ще загуби шанса да се бори за победата. На първа позиция с най-голяма спечелена сума за момента в генералното класиране застават Поля и Димитър, а на последно Гергана и Радослав.

Игра на нерви ще тества търпението на участниците в предстоящото изпитание тази вечер. Двойките ще се състезават едновременно, като всяка от тях ще трябва да премести и подреди блокчета от единия до другия край на специално обособен коридор, задържайки ги само с дланите си. За да се справят успешно със задачата, те ще трябва да запазят спокойствие, да демонстрират отлична работа в екип и да не позволяват на напрежението да надделее. Справилите се най-бързо с предизвикателството ще се върнат във Вилата на любовта, а най-бавните ще се разделят с „Един за друг“ завинаги.

Кой ще си тръгне от предаването само със спомени и кои четири двойки ще продължат напред в състезанието? Какви трогателни моменти и изненади очакват участниците в последните им дни в „Един за друг“? Кой ще бъде големият победител в най-романтичното предаване в българския телевизионен ефир? Не пропускайте да видите грандиозния финал на „Един за друг“ в четвъртък от 21:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за още актуални новини.

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022