Гледайте романтичното риалити от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA
Финалът на третия сезон на „Един за друг“ наближава, а изпитанията стават все по-оспорвани и интересни. Миналата седмица в най-романтичното предаване в телевизионния ефир втори шанс да се борят за победата получиха Даяна и Йордан. След връщането си те заемат последното място във временното класиране, а водачи продължават да бъдат Петя и Николай.

Старт на предизвикателствата през новата седмица ще даде повече от екстремна игра. Мъжете ще трябва да покажат колко са наблюдателни, запомняйки максимално много детайли за минимално време. На пръв поглед задачата за тях ще изглежда постижима, но допълнителният елемент в нея истински ще изпита смелостта и паметта на мъжете под влиянието на ударна доза адреналин.

Упоритостта, амбицията и инатът на дамите ще бъдат изпитани в сряда, а в четвъртък двойките ще трябва да покажат дали могат да общуват безпроблемно при всякакви условия. Какви залози ще направят участниците, кои ще се представят най-добре в предизвикателствата и кои най-зле? Коя ще бъде двойката, която ще напусне приключението „Един за друг“ на метри от финала?

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за още актуални новини.

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022