Във времето на фалшивите новини и лесната информация, да се заблуди човек е изключително лесно. Точно обект на фалшива новина стана и Поли Генова, която се наложи да опровергава твърдения, вредни за здравето. Вижте в канала "Най-яките мацки" във vbox7:
 
"Единствената диета, която спазвам, се казва Даниел и, повярвайте ми, е много ефективна", написа певицата в Instagram и заяви: "Всичко останало, което се тиражира в последно време, не е истина и може да навреди на здравето".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Poli Genova (@poli.genova) on


А диетата "Даниел" със сигурност е изключително ефективна, тъй като синът на певицата преди дни навърши 9 месеца и по всичко личи, че няма никакво търпение да опознава света и всичко в него.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

9 months 💙 Daniel . . . [📸 by @krasena_angelova]

A post shared by Poli Genova (@poli.genova) on


Даниел се роди през април. Поли Генова дълго време криеше лицето му, както и мъжа си. "Тайната" падна през ноември, когато Джоузеф, партньорът на Поли и баща на Даниел, имаше рожден ден. Тогава певицата публикува цяла фотосесия на тримата.
 
Иначе около Поли явно нещата са супер и тя скоро ще зарадва феновете си с нов проект. Преди дни тя публикува снимки от звукозаписно студио.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎸🎶🤘🏻

A post shared by Poli Genova (@poli.genova) on