Петима от любимите автори на сайта – Катерина Евро, Ива Екимова, Симеон Колев, Ива Дойчинова и Светла Иванова се включват в празнична фотосесия
Уебсайтът Edna.bg, дамският проект в портфолиото на Нетинфо и Нова Броудкастинг Груп, празнува своя 5-и рожден ден на специалната за всички жени дата – 8-ми март. Edna.bg отбелязва празника със специален подарък към своите читатели – фотосесия с петима от най-обичаните автори в уебсайта – актрисата Катерина Евро, телевизионната водеща и ПР експерт Ива Екимова, двама от най-известните и обичани радио водещи Симеон Колев и Ива Дойчинова и певицата Светла Иванова.

Катерина Евро
netinfo

„Външните автори на уебсайта са една от запазените марки на Edna.bg. Затова решихме, че те ще бъдат нашите гости за специална фотосесия на петия ни рожден ден. Това е нашето послание към всички дами на 8-ми март – всяка Edna жена трябва се чувства специална, вдъхновена и щастлива. Вярваме, че всеки ден помагаме това да се случва на Edna.bg“, разказва Мария Николова – главен редактор на уебсайта.

Светла Иванова
netinfo

Какво пожелаха на всички читатели на Edna.bg участниците във фотосесията може да видите в предаването на NOVA „На кафе“

От самото си създаване Edna.bg е едно от най-полезните и практични онлайн места за дамите у нас, а за своя пети рожден уебсайтът разкрива какво най-много чете Edna жена в България:

Има Екимова
netinfo

Денят на всяка Edna жена започва с хороскоп и персонална карта Таро;
Жените в Edna.bg се интересуват от здравословен начин на живот, актуалните тенденции в модата и козметиката;
Четат полезни и практични идеи за начина си на живот, семейството, кариерата и взаимоотношенията си с мъжете.

Ива Дойчинова
netinfo

Освен със своя безупречен редакторски екип, Edna.bg разполага с 25 външни автори – известни личности, експерти и специалисти, които всеки ден представят женската и мъжката гледна точка към най-обсъжданите и актуални теми от нашето ежедневие. Не по-малко известен е и хороскопът в сайта, а пикантна нотка дават новините и най-актуалните тенденции от световния шоубизнес.

По случай рождения си ден, екипът на Edna.bg е подготвил и специална игра с награди в уебсайта на адрес

*Празничната фотосесия с авторите на Edna.bg e заснета в Octopus на ул. Шейново 4Б. Вижте снимките тук