Дженифър Лопес
Дженифър Лопес / Gulliver/Getty Images
В Лос Анджелис се състояха музикалните награди iHeartRadio, чиято главна звезда беше Дженифър Лопес. Певицата получи наградата Icon Award и произнесе прочувствено слово пред публиката.

Дженифър Лопес
Gulliver/Getty Images

„Наистина оценявам тази награда. Правя всичко това за вас. Благодаря на всички, които идват на моите предавания, слушат песните ми, гледат филмите ми, следват ме. Вие сте тези, който ми дават възможност всеки ден да живея живота, за който дори не можех да мечтая, когато бях малка“, изповяда се от сцената Дженифър.
 
От публиката речта на Дженифър Лопес беше наблюдавана от нейния любим Бен Афлек и дъщеря ѝ Ема. Бен също доведе със себе си 10-десетгодишния си син от бившата си съпруга Дженифър Гарнър. Миналата година Бен Афлек и Дженифър Лопес решиха да дадат втори шанс на връзката си и се събраха 17 години след като се разделиха и развалиха годежа си.
 
След речта певицата изпълни няколко песни на сцената, като направи истинско шоу. По време на изпълнението на Лопес танцьори се качиха на сцената в най-зрелищните тоалети на Лопес, включително известната зелена рокля. Самата Дженифър излезе с дълго кожено палто с надпис "Равенство", което след това захвърли.
БГНЕС