Дъщерята на Синди Крофорд спечели модно отличие
Дъщерята на Синди Крофорд спечели модно отличие / Guliver/Getty Images

Ако майка ти е била лице на редица рекламни кампании през 90-те години на миналия век, да тръгнеш по стъпките й като модел може да е сериозно предизвикателство. 15-годишната Кая Гербер, дъщерята на супермодела Синди Крофорд, обаче изглежда се справя добре с тази задача, след като спечели топ отличие в света на модата и ще рекламира продукти за красота, съобщи Контактмюзик.

Синди Крофорд за дъщеря си: Кая е много по-уверена от мен (СНИМКИ)

Фотогеничната тийнейджърка бе обявена за осъществил пробив модел на годината в рамките на церемонията по връчването на модните медийни награди на сп. "Дейли фронт роу". Кая присъства на церемонията заедно с майка си Синди Крофорд, баща си, бизнесмена Ранди Гербер и брат си Пресли, който в момента също е модел.

Дъщерята на Синди Крофорд спечели модно отличие
netinfo
Признанието идва малко след като стана ясно, че Кая е новото лице на "Марк Джейкъбс бюти" - линията за козметика и грим на прочутия моден дизайнер. Красавицата се появи също на корицата на френското издание на сп. "Вог".

Синът на Синди Крофорд се качи на модния подиум (СНИМКИ)

Кая сподели в шоуто "Ентъртейнмънт тунайт", че докато израствала, привличала вниманието върху себе си най-вече защото е дъщеря на Синди Крофорд. "Не смятам, че ще мога винаги да се възползвам от това", каза тя.

Дъщерята на Синди Крофорд върви по стъпките на майка си

Докато повечето момичета на нейната възраст все още ходят на училище, тя отделя много време за работата си като модел. За нейно щастие тази работа й допада. "Трябва да се лиша от някои неща, с които се занимават другите момичета, но си заслужава да го сторя", увери Кая.

Дъщерята на Синди Крофорд спечели модно отличие
netinfo

Източник: БТА