Половината от участниците не успяха да се справят с екстремното предизвикателство над язовир Въча
Първото полуфинално предизвикателство затрудни сериозно част от двойките в “Един за друг”, въпреки чистия въздух и невероятните родопски гледки. Любимците на публиката Галена, Петър, София и Тихомир не се справиха със задачата и не успяха да увеличат значително своите седмични бюджети преди решаващото съревнование утре вечер.

Денят за влюбените във Вилата на любовта започна с изненадваща физзарядка от Мария Игнатова, която даде едва няколко минути на всички участници да се приготвят за своето планинско приключение.

Първото полуфинално изпитание изискваше сила, издръжливост, ловкост и воля за успешното преодоляване на въздушно трасе, извисяващо се над родопския язовир Въча.

Забавните перничани Михаела и Венцислав се справиха най-добре с препятствията и въпросите и грабнаха апетитните 7500 лева. Втори завършиха младите юристи Елизабет и Йордан, които се нареждат сред най-успешните двойки през последните няколко седмици. Вечно усмихнатите Петър и Галена и семейството на София и Тихомир не успяха да преминат през трасето и се отказаха от тежката задача, за да съберат сили за предстоящите ключови любовни битки в предаването.

Вечерта за полуфиналистите завърши с богата родопска трапеза и премина под звуците на традиционната българска каба гайда, която донесе на всички добро настроение.

Утре в най-позитивното риалити предстои последната полуфинална битка, след която една двойка ще се сбогува с романтичното приключение завинаги.

Не пропускайте премиерния епизод на “Един за друг” в събота, 18 май, от 20:00 ч. по NOVA.