/ Gulliver/Getty Images
Доведената дъщеря на вицепрезидента на САЩ Камала Харис дебютира като манекенка на Седмицата на модата в Ню Йорк, като дефилира за брада "Проенца Шулер", предаде Франс прес.


Това стана един месец, след като Ела Емхоф направи силно впечатление по време на церемонията по встъпване в длъжност на президента на САЩ Джо Байдън.
Ела е студентка последна година в училището по дизайн "Парсънс". Тя бе сред манекенките, заснети във филм и представящи виртуално заради пандемията моделите на модната къща Проенца Шулер"
Двадесет и една годишната Емхоф дефилира последователно с черен тренчкот от кожа, с дълго сиво палто и с черно сако с панталон в рамките на колекцията есен зима на марката.

"Това беше първата ми проява на модния подиум, коментира Ела, и поради тази причина се чувствах малко нервна". Филмът с манекените на "Проенца Шулер" е бил заснет на открито преди няколко седмици в Ню Йорк при температура минус 10 градуса по Целзий.
Ела Емхоф е дъщеря на Дъг Емхоф и на Кърстин Макин, с която адвокатът се разведе през 2009 година, след което през 2014 г.се ожени за сегашния вицепрезидент на САЩ Камала Харис.
Ела направи впечатление по време на церемонията по встъпване в длъжност на Джо Байдън на 20 януари във Вашингтон. Тогава тя носеше стилно палто на бранда Миу Миу, за което имаше възторжени коментари. Една седмица след церемонията Ела Емхоф беше ангажирана от манекенската агенция IMG.
БТА