Три български семейства бяха първата виртуална публика на любимото шоу за имитации
С образа на руската денс звезда Zivert, DARA завоюва втора поредна победа в „Като две капки вода“. Младата певица успя да се справи с предизвикателствата на руския език, получавайки категоричното одобрение на журито и колегите си.

„Когато вие не можете да дойдете, „Като две капки вода“ идват при вас!“, с тези думи водещите поздравиха първата виртуална публика в шоуто, представена от три български семейства. По време на предаването те имаха възможност да подкрепят звездите и да споделят емоциите на екипа.

Тази седмица почитателите на шоу №1 за преобразявания в България отново могат да се регистрират за „виртуалната публика“ на предаването, изпращайки видео, записано със своето семейство, с което са останали вкъщи. С него те трябва да убедят екипа на шоуто, че именно те заслужават това уникално преживяване. Видеата се изпращат на специално създадената платформа. Всяка седмица три от регистрираните семейства ще бъдат част от „Като две капки вода“, включвайки се в реално време от домовете си в ефира на NOVA.

Култови български и световни изпълнители бяха в центъра на имитациите в „Като две капки вода“ през изминалата вечер. За първи път в историята на шоуто Фънки покани Хилда на танц - поводът беше изпълнението на Фики в ролята на Ерос Рамацоти. „Дълбоко ме впечатлява колко се стараеш за образи, които са много далече от теб“, сподели Юлиан Вергов след убедителното представяне на певеца.

В ролята на Ирене Кара – певицата, изпяла един от най-запомнящите се саундтракове (Wanna feeling – Flashdance), влезе Луна. Бохемското настроение на Чочо Владовски и група „Тангра“ представи JJ, който се върна в безгрижните години.



Galia донесе суинг и романтика с присъствието на носителката на 13 награди „Грами“ - Елла Фитцджералд. „Успя да направиш една изключително трудна задача. За мен това е най-добрият ти образ досега“, заяви българската кралица на джаза Хилда Казасян.



Тото се превърна в истинско материално момиче с песента Material girl на Мадона.



Димитър Маринов направи стъпка към рап музиката с руския хитмейкър Nebezao.



Анди
се озова в импровизиран дует с Етиен Леви по време на имитацията и песента Baile Fervorso.



Маги Джанаварова направи истинско шоу в образа на Точно Токмакчиев и емблематичната за 90-те Sweet Chalga Time.



Тото ще бъде член на триото на Братя Мангарян, а Маги Джанаварова ще извиси глас като Монсерат Кабайе. Луна ще оглави Europe, а Анди ще вземе един от хитовете на Тита. JJ ще се върне към женските образа с Ариана Гранде, а Galia ще бъде самата DARA. Димитър Маринов ще бъде Scatman, а Fiki ще запее една от най-популярните балади на Mettalica. Победителят за вечерта DARA също ще се отправи към рока с образа на Аксел Роуз.