Даяна и Йордан напуснаха „Един за друг“ на крачка от финала
Игра на нерви изпрати Даяна и Йордан обратно вкъщи два дни преди финала на „Един за друг“. Търпението, хладнокръвието и късметът изневериха на Даяна и Йордан в сложната игра и семейството от Велико Търново загуби за втори път шанса да се бори за голямата победа в най-романтичното предаване в българския телевизионен ефир.

Според условието на играта всички двойки трябваше да играят едновременно, а провалът за една от тях беше равностоен на отпадане. Най-бързо в играта с блокчета се справиха Поля и Димитър, следвани от Гергана и Радослав, Теодора и Генади. Заедно с Даяна и Йордан, в края на оспорваната битка останаха Симона и Борислав, които бяха по-бързи с едва няколко секунди и успяха да извоюват мястото си в надпреварата.

„Оставаше ни се в играта и бяхме сигурни, че можем да я вземем, но така е било писано. Ние надминахме себе си тук. Това, което човек може да изживее в „Един за друг“, няма къде другаде да му се случи – такива емоции, такива приключения и такъв адреналин! Благодарни сме, че бяхме част от предаването и че се запознахме с толкова приятни хора. Научихме много и се прибираме по-влюбени, по-силни, по-сплотени и по-мотивирани от всякога!“, споделиха Даяна и Йордан.

Какви предизвикателства още очакват оставащите четири двойки? Как ще отпразнуват участниците любовта си в следващия епизод на „Един за друг“, не пропускайте да разберете тази вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за още актуални новини.

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022