Анжела Недялкова на червения килим на Берлинале
Анжела Недялкова на червения килим на Берлинале / Guliver/Getty Images
Анжела Недялкова
92509
Анжела Недялкова
  • Анжела Недялкова
Българската актриса Анжела Недялкова обра овациите при появата си на червения килим на представянето на "Т2 Трейнспотинг" на фестивала "Берлинале". Филмът е отново под режисурата на Дани Бойл, а в него участват актьорите Юън Макгрегър, Робърт Карлайл и Джони Лий Милър

Дани Бойл ще снима продължение на "Трейнспотинг"

След появата й на червения килим британското издание "Daily Mail" написа: "Анжела Недялкова за пореден път засенчи всички".

СНИМКИ: Вижте Анжела на премиерата на "Т2 Трейнспотинг" на "Берлинаре"

Земна, естествена и усмихната Анжела покори всички както с присъствието си, така и с това, което разказа за себе си в "Дарик Кафе".

У нас вече я познаваме. Тя има богата филмография, която включва лентите "Аве", "Източни пиеси" и сериала "Връзки".
Анжела казва, че живее между Лондон и в София. В момента прави проучвания за своя нов проект - сценарии за пълнометражен филм. Засега все още е на фаза записки.

Любопитното за младата актриса е, че е завършила Националната гимназия за приложни изкуства „Свети Лука“ със специалност „Детски играчки“. След това обаче житейският й път е сменил посоката. Тя учи операторско майсторство в НАТФИЗ.
"Винаги съм имала много ясни виждания за проекти и идеи. И винаги ми е било трудно да се съобразявам с чужди идеи, защото за мен това е ограничаващо, като артист", казва Анжела.

Тя сподели, че с големите имена в продукцията е работила с лекота и е научила много от тях за живота и за професията.

Анжела Недялкова прикова вниманието на фенове и фотографи с бляскав тоалет, с който се появи на световната премиера на филма. Тя откровено разказа как е избрала тоалета на дизайнера Марк Бауър.
25-годишната красавица сподели още за страстта си към хайлайна и катеренето, и за новите предизвикателства в кариерата й.