Да сбъднеш мечтата на милиони по света, да попаднеш сред най-големите, но не само да ги видиш, но и да разговаряш с тях, да си направиш снимка, но и нещо повече – да имаш шанс да работиш с тях. 

Такава е историята на българската актриса Елица Бонева, която разказва откровено за живота в Америка и за ролята на мафиотката в сериала "Специален отряд", за светлата и тъмната страна на актьорската професия. Вижте нейната история в канала "Cool News" във vbox7:

"Реших да се занимавам с актьорско майсторство, докато бях  във втората си година от обучението си в НАТФИЗ. Това е доста парадоксално. Аз се влюбих в актьорското майсторство, от моите професори", сподели Елица.
 
 
Публикувахте от Eliza Bonev в Четвъртък, 9 април 2020 г.



Малко преди да завърши, вратите в професията се отварят за актрисата. Има участие в хитовия сериал „Под прикритие”

Освен в телевизията, получава и роли в театъра още като студентка.

"В сериала попаднах чрез кастинг. Това беше около третата ми година в НАТФИЗ. Харесаха ме и ми дадоха възможност да си партнирам със Захари Бахаров, Деян Донков, Владо Пенев и да се уча от тяхното майсторство", разказа още тя.   

Нещото, която може да получи един млад човек в САЩ, особено артист, но не и в България, са безкрайните възможности, откровено заявява Елица.
 
 
Публикувахте от Eliza Bonev в Неделя, 27 ноември 2016 г.



Тя казва, че е трудно. Не всичко е блясък и красиви дрехи. Някои от колегите на Елица живеят в колите си, докато сбъднат голямата си черта – да бъдат забелязана и избрани за роля във филм.

За "Специален отряд" Елица казва, че прослушването било предизвикателство, защото получила сценария вечерта преди да трябва да се яви. Трябвало е да научи няколко страници с текст, за да реши какво ще направи с героинята. 

След няколко седмици Ели разбира от своя агент, че получава ролята на Даника, жена замесена с мафиотския свят и се занимава с трафик на малки момичета.
 
 
Публикувахте от Eliza Bonev в Неделя, 23 декември 2018 г.



Елица си партнира в един епизод с друга голяма българска звезда и настоящ участник в „Като две капки вода“ - Димитър Маринов.

Когато е разбрала, че друг българин ще има участие в сериала, била изключително щастлива да види името на Димитър Маринов. С него се познават преди сериала. Преди близо две години Димитър пристигнал от Сан Диего в Лос Анджелис, за да се запознаят.

"Това беше едно прекрасно начало на едно... добро приятелство", казва Елица.

Какво още споделя за Холивуд и работата си, вижте във видеото горе.