Братята Winner и Loser са доказателство, че името не определя съдбата на човек
Братята Winner и Loser са доказателство, че името не определя съдбата на човек / netinfo

Семейство Лани от Ню Йорк кръстили децата си с наистина необичайни имена – Winner /Победител/ и Loser /Губещ/.

Въпреки имената се оказало, че Лузър още млад успял да прояви качествата си и успял в живота много повече от брат си. Днес той е детектив в полицията в Ню Йорк, а брат му Уинър станал дребен престъпник, живеел като бездомник, арестуван е 31 пъти и току-що е излежал двугодишна присъда.

41-годишният Лузър тръгнал по правилния път още, откакто се отделил от родителите си и заживял сам. Бил отличен студент, спортист, войник. За разлика от него 44-годишния Уинър тръгнал по друг път. През миналия месец той излязъл от затвора, където излежал присъда за унищожаване на автомобил и сега живее в приют за бездомни, съобщи БГНЕС.

“Повечето от престъпленията, които той е извършил, не са толкова страшни. Той просто е мързелив, не е дори алкохолик. Никога не е имал проблеми с наркотиците”, казва брат му Лузър. Братята рядко се срещат, като това обикновено става, когато Уинър остане без пари. Интересно е как Лузър се е сдобил с това си име. В деня, когато той бил роден, бащата попитал по-голямата си дъщеря как да кръстят бебето. И понеже единият брат се казвал Уинър, тя предложила второто й братче да бъде Лузър.