Игри на волята
Игри на волята / NOVA
Номинираните Раду и Ангел от Силните очакват своите съперници
Нестандартни елиминационни битки очакват номинираните участници в “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Първият етап ще противопостави по двама съплеменници един срещу друг, а загубилите ще се изправят във финална битка за спасение.

Игри на волята
NOVA

Първи племенен съвет очаква Дръзките, които изгубиха номинационната си битка срещу Гордите вчера. Двете враждуващи фракции в Синия лагер ще си отправят тежки обвинения и ще вземат трудни решения, а двама от тях ще бъдат изпратени на елиминационен дуел срещу враговете от племето на Силните - Ангел и Раду.

Отпадналият участник тази вечер ще бъде ексклузивен гост в официалния подкаст на предаването - “След Игрите”, където ще разкаже за своето участие, за коалициите, скандалите и новите предизвикателства този сезон.

Игри на волята
NOVA

Кой ще e следващият напуснал “Игри на волята” и надпреварата за 100 000 лв., гледайте тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube.