Иванина от Дръзките и Габриела от Храбрите са гости в новия епизод на подкаста “След Игрите”
Три участнички се простиха с мечтата за победа в екстремното риалити “Игри на волята” тази вечер. Фитнес инструкторката Иванина Тодорова от Дръзките напусна предаването по медицински причини, състезателката по модерен петобой и победителка от кастинг битка Изабела Здравкова беше отлъчена от бедстващите на Блатото след гласуване, а нейната съплеменничка - плувкинята Габриела Димитрова, си тръгна от надпреварата по собствено желание. 

Игри на волята
NOVA PR

Номинационната битка между Дръзките и Гордите започна с тежък удар за Сините. Новината за напускането на Иванина разклати съотборниците ѝ и те не успяха да се представят на ниво в изометричната битка. В герой за Жълтите отново се превърна новобранецът Мартин, който заедно с капитана Добрин донесе нова победа и спасение за племето.

Вечерта край огъня с водещата Ралица Паскалева протече повече от интересно. Съветът на Силните и направените признания предизвикаха силни емоции и след напрегнато гласуване враждуващите Ангел и Раду бяха изпратени на елиминации. Конфликтът в племето продължи и след завръщането им в Стопанството.

Междувременно атмосферата при изгнаниците в червени екипи също беше обтегната. Суровите условия на Блатото се оказаха непосилни за плувкинята Габриела, която реши да напусне предаването без битка. Състезателката по петобой Изабела пък получи неодобрението на съотборниците си по време на племенния съвет и също се раздели с надпреварата. 

Иванина и Габриела са гости в новия епизод на официалния подкаст на предаването “След Игрите”, който вече е наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube. Там те споделиха интересни факти за участието си в “Игри на волята” и искреното си мнение за най-обсъжданите съплеменници.

Утре в най-екстремното риалити за първи път на съвет излизат Дръзките, а на арената ще се проведат три елиминационни дуела, след които един воин ще се сбогува с Дивия север завинаги. Гледайте новия епизод на “Игри на волята” в петък, 27 септември, от 20:00 ч. по NOVA

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube.

NOVA PR