Бони напусна VIP Brother, Златка сложи край на отношенията си с Багата с писмо
Бони напусна VIP Brother, Златка сложи край на отношенията си с Багата с писмо / netinfo

След като не успя да отговори честно на достатъчен брой въпроси и се провали на детектора на лъжата, Бони е поредната звезда, която напусна VIP Brother. Само 16% от зрителите гласуваха за оставането й в Къщата, съобщават от шоуто.


По време на живото предаване Златка прочете писмото си до Багата, което написа по време на планираната за двамата романтична вечеря, на която той отказа да присъства. Компания на Златка направи Кристина Патрашкова.

Бони напусна VIP Brother Златка сложи край на отношенията си с Багата с писмо
netinfo
Самата Златка сподели, че Криси й е като майка, а от своя страна журналистката призна, че коренно е променила мнението си за Златка през последните седмици и дори и помогна да напише прощално писмо до Багата.

Текст на писмото на Златка до Багата:

"Колкото и невероятно да звучи аз съм човекът, след твоето семейство, който най-много ти желае щастие с новата ти любов - Любина. Надявам се, с нея да усетиш това, което съм чувствала аз, когато бяхме заедно. Тази вечер ще бъде много специална за мен! Ще направя една от най-откровенните си изповеди. Тя е посветена на най-важният мъж в живота ми досега - Благо. Благо, искам да ти кажа думи, които не успях да споделя с теб през последния месец, когато отново живяхме под един покрив.
Когато те срещнах преди три години и половина не знаех, че ти ще бъдеш човека, който ще ме убеди, че ЛЮБОВТА съществува. Изживяхме мигове, които ще помня цял живот. Надявам се и ти! Бяхме заедно в един от най-трудните моменти в живота ни, а това никога не се забравя! Тогава и двамата много си вярвхаме. Аз открих, че зад мъжкарстката ти същност се крие емоционален и добър човек. Сигурна съм, че нищо на този свят не е случайно. Вероятно нашата раздяла е трябвало да се случи. Сега всеки от нас е тръгнал по своя път. Надявам се, че престоят в Къщата ще бъде ново начало и за мен. Надявам се, че някъде там ще срещна човека, на когото ще дам цялото си сърце. Мечтая да постигна цели, които съм си поставила и те ще докажат, че не съм момиче от държавата на Златките. Най-малкото, защото за мен любовта е най-важното в живота. А ти си човекът, който ме убеди, че тя съществува."

Бони напусна VIP Brother Златка сложи край на отношенията си с Багата с писмо
netinfo
Бони се яви на детектор на лъжата, след като бе обвинена от съквартирантите , че не е искрена в думите и поведението си. По този начин VIP Brother ще даде възможност на номиниралите я съквартиранти да зададат въпросите си към нея. Бони не успя да отговори честно на шест от осемте въпроса и мисията й бе обявена за неуспешна. Тя събра и най-малко от положителния зрителски вот и напусна къщата.

Бони напусна VIP Brother Златка сложи край на отношенията си с Багата с писмо
netinfo
Къци също трябваше да се изправи пред цялата истина за себе си и начина, по който го възприемат съквартирантите. Заедно с психолога на предаването той изгледа специално подготвено видео, в което са събрани всички коментари и подигравки на виповете по негов адрес. Целта на мисията му бе да преосмисли поведението си и да намери подход към съквартирантите и да накара поне пет от номиниралите го седем човека да му се извинят. Къци успя да промени поведението си и да накара шестима от виповете да му се извинят.

По време на живото предаване в понеделник от Къщата си тръгна и гост звездата Иван Ласкин.