Роберта отново не успя да зарадва Славяни с победа
Племената трябваше да изберат жена за капитан на своя отбор. Тази задача беше изключително лесна за Славяни, където има една единствена дама, Роберта. Близначките в племето на Траки сами се предложиха, заявявайки, че искат да отидат на битката и бяха избрани единодушно от останалите.

NOVA

В играта се включи Стефания. Двете жени трябваше да наредят пъзел, който представляваше скелет от риба. Едната им ръка беше вързана зад гърба и с другата трябваше да събират чувалчета по трасето с три куки, след това отново с една ръка трябваше да подредят пъзела. По-бърза се оказа близначката. „Чувствам се като пълна загубенячка. Успях да загубя най-елементарната игра“, сподели Роберта.

Траки запазиха комфорта си в лукса въпреки Юлиян (ВИДЕО)

Наградата за близначките беше имунитет от номинации, както и имунитет за още един от племето по техен избор. Двете момичета избраха това да е Добрин.

Обратно при племето Елена и Стефания решиха да излъжат, че всъщност Роберта е спечелила имунитета, но докато останалите си правеха сметки кой биха номинирали Славяни,  близначките казаха, че те са победители, но спестиха, че и Добрин е с имунитет, а споделиха, че ще го изберат преди номинации, ако попаднат на такива. Как ще се държат останалите с Елена и Стефания? Дали Юлиян ще промени отношението си в преследване на имунитета, това ще разберем в следващите епизоди.

NOVA

Добрин сподели на Пламен, че е имал тежко детство. Когато е едва на 10 години, баща му се разболява и семейството им остава без пари. Тренира от шест  годишен, а от 7-и клас започва да работи, за да помага на семейството си. 2014-а е преломната година в живота му, когато контузва коляното си и му се налага да е в болница на легло, тогава е и времето когато се впечатлява от природозащитните организации. Споделя, че ако спечели парите, ще ги инвестира в каузата си. Пламен се впечатли от историята на Добата. „Той е на много високо духовно ниво“, заключва пожарникарят. Как ще се развият взаимоотношенията между двамата и дали Пламен не намери приятел, следва да разберем.

NOVA

В сряда вечер предстои номинационна битка. Как ще се справят Славяни, които са само четирима и дали ще имат сили да се противопоставят на многобройните Траки? Как ще играят Траки, които нямат доверие на Юлиян, който открито заяви, че не се вълнува за племето, а само за себе си, дали тази му стратегия няма да го изпрати на поредна битка за оцеляване тази седмица? Всичко това ще разберем от 21:00 ч. по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram