Бела Хадид
Бела Хадид / Gulliver/Getty Images
Американската манекенка Бела Хадид се подготвя за седмицата на модата в Лондон, като преминала през лицева процедура с 24-каратово злато, съобщава сайтът Контактмюзик.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

a day at the Carlyle ...🖤 ... @zoeygrossman @voguehongkong @anyaziourova @romyglow @helenreavey

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on


27-годишната красавица посетила студиото на Мими Лузон, дерматоложката на знаменитостите. На подобна процедура тя подложи преди време Ирина Шейк, Алесандра Амброзио и Кая Гербер.
Специалистката пусна видео в интернет как е преминала процедурата с лицевата маска от чисто злато, положена на Бела Хадид. Иновативният метод дава незабавен блясък на кожата, като в същото време възстановява нейното овлажняване, особено след дълги полети със самолет.

Хирург обяви Бела Хадид за най-красивата жена в света

Бела дари пари за засаждането на 600 дървета, за да занули своя "въглероден отпечатък" при наложителните й пътувания със самолет. Тя е по-малката сестра на Джиджи Хадид, която също е модел.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Angelic @bellahadid ⚡️ dripping in gold with 24K Pure Gold Mask Treatment #glowbymimiluzon

A post shared by Mimi Luzon (@mimiluzon) on


По думите на Бела тя истински се натежава от факта, че толкова често трябва да изминава големи разстояния със самолет, с което допринася за парниковия ефект. Но тя реши да се "откупи" и написа в Инстаграм: "Дарих средства за засаждането на 600 дървета - по 20 за всеки полет, който съм осъществила през последните три месеца. И ще продължавам да го правя до края на годината".

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА