Амал Клуни
Амал Клуни / Gulliver/Getty Images
Чаровната Амал Клуни демонстрира зашеметяващ стил на парти в Грийн Вилидж, Ню Йорк. Бляскавото събитие се състоя в къщата на главния редактор на Vogue Ана Уинтър и беше в чест на новия главен редактор на Glamour Саманта Бари.

Приказната Амал Клуни засенчи звездите във Венеция (СНИМКИ)
   Като че ли за първи път красивата адвокатка излезе от зоната си на комфорт, като избра огненочервен корсет на Isabella Allard, съчетан с черни дънки и боти.

Амал Аламудин - жената, която открадна сърцето на Джордж Клуни (СНИМКИ)
 
Винтидж корсетът и червеното червило придаваха секси излъчване на съпругата на Джордж Клуни, която обикновено залага на по-елегантна и строга визия.  Съвсем наскоро Амал украси корицата на модната библия Vogue. Адвокатката даде интервю за списанието и участва във фотосесия, дело на световноизвестната фотографка Ани Лейбовиц.
 
Вижте снимките тук

Амал Клуни е адвокат и специалист по международното право в областта на човешките права и между другото съпруга на един от най-желаните мъже в Холивуд – Джордж Клуни. Двойката сключи брак през септември 2014 г. във Венеция в обкръжението на близките им хора. 

Джордж и Амал Клуни и още 12 звездни двойки с голяма разлика във възрастта (СНИМКИ)

Амал Аламудин е родена в ливанската столица Бейрут, учила е в Оксфордския университет и юридическа школа в Ню Йорк. Свободно владее френски, арабски и английски езици.

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук