/ Guliver/Getty Images
Джордж Клуни винаги се е радвал на завидно женско внимание, където и да отиде. Любопитното обаче е, че за срещата с жената на живота му Амал на него дори не му се наложило да излезе от вкъщи.

56-годишният актьор разкри интересната история на тяхното запознанство в новото токшоу на Дейвид Летърман по Netflix.

Амал и Джордж Клуни на Met Gala през 2015 година
Gulliver/Getty Images

Приказната Амал Клуни засенчи звездите във Венеция (СНИМКИ)

Първата им среща била през месец май 2013 година, докато Клуни се намирал в италианското си имение близо до езерото Комо.

„Общ приятел ми звъна и ми каза: Идвам при теб, може ли да дойда с една приятелка? Отговорих му: Да, разбира се“.

Амал Клуни направи своята първа публична изява след раждането на близнаците си. Красивата съпруга на Джордж Клуни смая всички на филмовия фестивал във Венеция с нежна рокля на Versace.
Guliver/Getty Images

Амал Клуни е зашеметяваща, но вижте сестра й (СНИМКИ)

Смешното в случая е, че на първата им среща случайно присъствали и родителите на чаровния актьор, както и агентът му, които му гостували по това време.

Джордж и Амал Клуни
Guliver/Getty Images

Джордж Клуни по червения килим с приказната Амал и тъща си (СНИМКИ)

Интересен факт е, че агентът на Клуни още щом се запознал с красивата Амал имал някакво предчувствие как ще се развият нещата. По-късно същия ден звъннал на Джордж и му казал: "Жената, с която се запознах при теб, ще се ожениш за нея".... И това наистина се случи", сподели Джордж Клуни пред Летърман.
А как е продължило всичко - „Останахме да си говорим цяла нощ, след това получих имейл от нея, защото Амал трябваше да ми изпрати няколко снимки на моите родители", спомня си още Клуни. След това бъдещите съпрузи си пишели редовно.

Джордж и Амал Клуни
Guliver/Getty Images

Джордж и Амал Клуни станаха родители на близнаци

"Наистина не знаех дали иска да излезе с мен. Мислех си, че сме само приятели", разказа още носителят на „Оскар“. В крайна сметка година по-късно Джордж Клуни и красивата адвокатка си казват "Да" във Венеция, а през юни 2017 г. двамата станаха родители на близнаците Ела и Александър.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук