Адел сподели, че й поникнала брада
Адел сподели, че й поникнала брада / Guliver/Getty Images

Преди да роди сина си Анджело през октомври 2012 година, Адел забелязала, че лицевото й окосмяване силно се е увеличило, съобщава сайтът Контактмюзик.

Певицата започнала да се шегува, че се е сдобила с брада. Даже й дала име - Лари. За тези свои премеждия 27-годишната певица разказа в арената в Глазгоу, където изнесе концерт.

Сгодена ли е Адел?

"Когато забременях, имах толкова много тестостерон, че ми поникна брада. Успях да се освободя от нея миналата нощ. Казвам ви истината, не е шега. Наистина имах брада, но не се срамувам от нея. Кръстила съм я Лари!".

Сайтът отбелязва, че много често при бременните жени се наблюдава увеличаване на лицевото окосмяване. Подобни процеси се наблюдават и след раждането. Това се дължи на свръхпроизводството на андрогени.

Адел отказала цигарите с хипноза

Адел се пошегува, че с брадата си е могла да влезе в положението на приятеля си, който е с доста изразено лицево окосмяване.

"Моят партньор има хубава брада, продължи темата Адел. Понякога я подстригва през лятото. Влизам му в положението и го разбирам в горещините! Нали и аз имам брада!".

Източник: БТА