/ Gettyimages
"Има една легенда за птичката, която пее само веднъж в живота си, но по-сладко от всяко друго земно създание. Още щом напусне гнездото си, тя дири трънлив храст и няма покой, докато не го намери. Тогава запява сред безпощадните му клонки, притискайки гръд към най-дългия им и остър шип, за да умре, извисена над своята агония, надпяла и чучулигата, и славея. Възхитителна песен, заплатена с живота. Но целият свят притихва, заслушан, и дори Бог на небето се усмихва. Защото най-хубавото се добива само с цената на голяма болка… или поне така е според легендата".

Безспорно това е един от най-красивите и романтични цитати от книга... „Приците умират сами“ разказва вълнуващата и незабравимата история на една невъзможна любов – тази между красавицата Меган и свещеника Ралф де Брикасар.

През 1983 г. по книгата бе създаден сериал, който докосва зрителите и днес. Това е една от най-успешните продукции на Австралия и до наши дни. 35 години след създаването му ,той продължава да предизвиква емоции във феновете си.
Времето е оставило своя отпечатък върху актьорите, изпълнили главните рокли, но те са съхранили невероятното си излъчване и продължават да се радват на обичта на почитателите си.

Далеч от „гладиаторската“ форма: Вижте как изглежда днес Ръсел Кроу (СНИМКИ)

Днес Ричард Чембърлейн е на 84 години. Той има десетки роли в игралното кино. Освен като актьор, той се изявява и като певец, художник, писател и продуцент.

Ричард Чембърлейн
Gettyimages

През 2004 г. той написа автобиографичната книга „Разтърсваща любов”, в която официално обяви, че е хомосексуалист. Това даде допълнителен тласък на кариерата му и бе ангажиран за още много роли.

Ричард Чембърлейн
Gettyimages

В момента Ричард живее в САЩ. Иначе едва ли някога ще забрави ролята си в „Птиците умират сами“ - всяка седмица е получавал около 12 000 любовни писма от фенки.

„Птиците умират сами“ има специално място и в сърцето на Рейчъл Уорд, която познаваме като Меги. На снимачната площадка тя се запознава с Брайън Браун, който беше неин екранен съпруг.

Рейчъл Уорд
Gettyimages

Двамата се женят малко след края на снимките и до днес са щастливо семейство. Рейчъл и Брайън имат продуцентска къща в Австралия.

Рейчъл Уорд
Gettyimages


Вижте още снимки на двамата обичани актьори в галерията тук

Днес Рейчъл е на 60 години, има три деца и не се е снимала в сериали от 2007 г. Работи като режисьор и писател.

Вижте още звезди, променени от времето:

Как се промениха Мълдър и Скъли? (СНИМКИ)

Дженифър Лав Хюит се завръща на екран. Но защо изглежда така?

Как изглеждат днес героите от любовния триъгълник в „Дързост и красота“ (СНИМКИ)

СНИМКИ: Актьорите от „Отчаяни съпруги“ днес

Актьорите от „Приятели“: 20 години по-късно (СНИМКИ)

Помните ли Дарма и Грег? Вижте как изглеждат днес (СНИМКИ)

Джулиана Маргулис от „Спешно отделение“ до днес

Актрисата, която изигра култовата роля на Бейби в „Мръсни танци“, днес е неузнаваема (СНИМКИ)

Как изглеждат днес децата от култовите филми на ужасите? (СНИМКИ)

От мъжкараната Ал от „Стъпка по стъпка“ до секси мамче: Актрисата Кристин Лейкин

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук