Яне Янев и Мартин Заимов посетиха столичния квартал „Кремиковци“
Яне Янев и Мартин Заимов посетиха столичния квартал „Кремиковци“ / снимка: Sofia Photo Agency, архив
Яне Янев и Мартин Заимов посетиха столичния квартал „Кремиковци“
45648
Яне Янев и Мартин Заимов посетиха столичния квартал „Кремиковци“
  • Яне Янев и Мартин Заимов посетиха столичния квартал „Кремиковци“

Лидерът на Ред, законност и справедливост Яне Янев и водачът на листата за общински съветници на РЗС Мартин Заимов посетиха столичния квартал „Кремиковци", където се срещнаха с гражданите от района. Янев и Заимов говориха за проблемите на „Кремиковци" и по какъв начин РЗС биха могли да се справят с тях.

Първи пред хората от „Кремиковци" говори Мартин Заимов. Той обясни, че вече повече от 15 години се е нагледал на неуспешни опити за управление и стопанисване на столицата.

„Съвсем откровено ще ви кажа, че нямам ясен отговор защо след толкова много години пак като че ли започваме отначало, пак като че ли нещата са затлачени. Признавам, че нямам ясен отговор. Това, което напълно ми е ясно, е, че нещата не са както трябва да бъдат", каза Заимов.

Лидерът на РЗС Яне Янев обясни, че Европейската комисия не е одобрила финансирането на строеж на завод за преработване столичния боклук. „Ние имаме категорични данни от Европейската комисия, че този проект не е одобрен и няма да бъде одобрен. И го казваме неслучайно сега, дни преди изборите, за да може столичната общественост да знае, а не всички тези неща да излязат на бял свят, когато изборите са минали", коментира Янев.

Чуйте репортаж от посещението на Яне Янев и Мартин Заимов в "Кремиковци":