/ iStock/Getty Images
Представете вас и вашата компания в няколко изречения?

Ние сме екип мотивирани  специалисти, занимаващи се  с изработка на реклама. Екипът ни се състои от търговци, дизайнери, оператори обслужващи по телефон и производствени специалисти.

Откога съществува компанията, колко души работят в нея и какво наложи създаването на онлайн магазина?

OnPrint

Онпринт е създаден през 2014 г. През 2017г. започнахме изграждането на собствена производствена, складова и офисна база в гр. Варна.

Към момента имаме 11 работещи служителя в централния ни офис, както и служители в копирния ни център на бул. Сливница 131. От 2020 г. фирмата е официален представител на рекламни сувенири с марката Hidea, което наложи и създаването на онлайн магазина за по-лесно и бързо обслужване на нашите клиенти.

Разполагаме с иновативен уеб базиран софтуер за поръчки на рекламни сувенири  с включена персонализация, както и следене в реално време на складови наличности.

OnPrint


Разкажете за вашите продукти и как поддържате интереса към тях?

Предлагаме голямо разнообразие от рекламни сувенири, подходящи за брандиране на фирмени подаръци на атрактивни цени. Разполагаме с голяма складова база и наличности на голяма част от предлаганите от нас рекламни сувенири. Освен складова наличност, можем да предложим висококачествен дигитален печат с машини от най-ново поколение.
Всеки месец се стараем да избираме топ продукти и изпращаме имейл бюлетин, насочен към различен таргет клиенти.
Социалните мрежи също са от помощ – там споделяме готовите брандирани продукти и се радваме на одобрение, както на крайния клиент, така и на фирми, имащи социален профил.
 
В кои магазини / точки на продажба и платформи / бихте искали да влезете онлайн и офлайн?

Може да се помисли за навлизане в платформи извън страната. Вече успешно продаваме в ETSY.

Изпълнявате ли специфични желания на клиенти за продукти, които не предлагате?

Разбира се! Стремим се да бъдем максимално полезни и работим и с външни поддоставчици, ако нещо не  е в нашия профил.

OnPrint

Кой е най-силният ви мотив да участвате в конкурса „eCommerce Academy Awards 2022“?

Една от основните причини е да представим сайта ни пред по-голяма група маркетингови специалисти и да видим това, което е невидимо за нас. Когато повече глави мислят и търсят минуси на даден сайт и работят по оптимизирането му, несъмнено резултатите са по-бързо видим.

Споделете едно нещо, което искате да се промени в онлайн търговията в България до края на 2022 г, за да улесни вашите продажби и процеси?

Да се премахне наложеният платеж. Ние сме фирма, която работи както с големи така и с малки клиенти. Ако клиентът има навика за плащане с карта, то той носи ангажимент да си получи пратката. В този случай ангажиментът е двустранен, клиентът поема отговорност за поръчката, а ние за изпълнението без да имаме притеснения.

OnPrint