Бебето се нуждае от средства за чернодробна трансплантация
Двумесечният Мартин Александров е роден на 27 декември 2019 г., а историята за болестта му разказва неговата майка Биляна Александрова. Той е диагностициран с болестта Билиарна атрезия (липса на жлъчни пътища) и се нуждае от чернодробна трансплантация.

Марти се ражда напълно здрав, но само на пръв поглед. Пожълтява почти веднага и лекарите предполагат, че това е обикновена жълтеница, но тя продължава прекалено дълго време. Започват редица изследвания за установяване на причините за високия билирубин, жълтото в очичките и липсата на съсирване на кръвта. Скоро става ясно, че детето е с недоразвити жлъчни пътища.

Затова, мили хора, моля за помощ да спасим нашето малко слънчице, което се нуждае от незабавна чернодробна трансплантация във Великобритания, която ще струва непосилна за нас сума. Всяка секунда е безценна за него. Тъй като нужната сума е непосилна за нас, Ви молим отчаяно да ни подкрепите в този труден момент. Нека нашето бебе има възможността да празнува рождените си дни, да играе с приятели, да получи втори шанс за живот. Помогнете на Марти”, апелира майката на детето.

Можете да помогнете на Марти чрез дарение ТУК!