Журналистът от в. Струма: Няма да оттегля жалбата си срещу човека на Галев
Журналистът от в. Струма: Няма да оттегля жалбата си срещу човека на Галев / netinfo

Лидия Павлова, журналист на вестник "Струма" в Дупница, е категорична, че няма да оттегли жалбата си срещу бодигарда на Пламен Галев и Ангел Христов - Георги Градевски, известен като Конана. „Преди близо месец Конaна преби жестоко сина ми Иван и друго момче от Дупница, абсолютно безпричинно”, разказа Лидия, която е съпруга на ръководителя на дупнишката Следствена служба Владимир Павлов. „Много съм притеснена за детето ми, което е със спукано тъпанче на ухото след побоя”, каза Лидия Павлова.

"Не правя нищо друго, освен да защитя детето си, а какво направиха те – заплашват ме и искат да оттегля жалбата си. Пращат ми Красимир Оков, той е свестен човек за мен, но има много лош господар и той чрез него ми изпраща закани, че ще изкарат сина ми наркоман, отправя ми псувни, заплашва ме директно за моята интимност. Чувствам се зле на фона на тези закани. Под нас живее бодигарда, ние сме в отлични съседски отношения, но, откакто внесох жалбата и се налага да ходя до полиция, до прокуратура, винаги Пламен Галев и Ангел Христов са пред входа ми - или ме посрещат, или ме изпращат. Аз изчаквам те да си тръгнат, за да мога да си вляза във входа", разказа Павлова.

"Синът ми бе пребит от Конана, Георги Градевски, който е първи братовчед на Емилия, съпругата на Пламен Галев, бодигард е на братя Галеви. Синът ми е стресиран, не излиза никъде, има списък къде да сяда, къде да не сяда, какво да пие, как да отварят бутилка пред него, за да не сложат наркотик в чашата му или да не му подхвърлят наркотик", обясни журналистът от в. "Струма".

"Няма да оттегля жалбата си, макар че целият град ми казват, че ще ме видят като депутат Ангел Малинов в багажника на Пламен Галев или някъде блъсната от някой мост и след това паднала, или блъсната по непредпазливост при някое пътнотранспортно произшествие", каза още Лидия Павлова.