Вълна от съпричастност след репортаж на NOVA за засегнатите от зрелищната катастрофа в Пловдив, при която пиян младеж с колата си помете пет други автомобила.

Употребил ли е наркотици шофьорът, помел пет коли в Пловдив? (ВИДЕО)

Десетки зрители поикаха да помогнат на жената с увреждане, чиито автомобил беше буквално премазан. Автомобилът на Златка Терзиева е най-пострадалият. 65-годишната пенсионирана учителка по математика все още е в шок. Щетите изглеждат непоправими.

За нея автомобилът е от първа необходимост. Жената, която е инвалид, до преди два дни е разчитала единствено на старата си кола, за да се предвижва навън. Ден преди фаталния инцидент платила данъка на автомобила, минала технически преглед и заплатила паркомястото до блока си.

След като описали щетите, от застрахователната компания й обяснили,че на този етап не могат да й изплатят и стотинка обезщетение. Трябвало да мине дългата процедура- първо делото срещу виновния шофьор, после решението на съда, след това да се заведе граждански иск срещу водача и на по-късен етап да се определи паричната премия.

21-годишен пиян шофьор помете пет паркирани коли в Пловдив (ВИДЕО)

След като разбра, че съдбата й е трогнала десетки хора, които веднага решиха да й помогнат като закупят и й подарят автомобил, жената се разплака. Межудвременно нов сигнал за гонка тази нощ в квартал "Тракия".

Това се случва часове, след като пияният водач помете пет паркирани автомобила. Кметът на района се закани да постави препяствия по големите асфалтирани булеварди, които се превръщат в магистрални писти.
nova.bg