/ nova.bg
Футболистът Ваня Джаферович претърпя катастрофа в София, а за това разказа самият той на профила си във фейсбук. Няма пострадали, единствено уплаха и възмущение. 

Инцидентът е станал на булевард "Тодор Александров".

Джаферович е возил сина си, прибирайки се към вкъщи от детска градина, когато е бил засечен от друга кола. 

"Всичко е нормално, докато на булевард "Тодор Александров", точно преди светофара и кръстовището с "Константин Величков" една кола решава да мине от най-дяснята в най-лявата лента, без да се съобрази с движението и идващите коли, които карат с 40-50 км в час. Виждам го в последния момент, натискам спирачките и едвам спирам, за да не го ударя, но другата кола зад мен не успява да спре и се забива директно в задната ми броня. Поглеждам го този клетник, който предизвика всичко това, а и той ме гледа мен. Типичен балкански егземпляр. Крива, асиметрична гола глава, мазно лице, изкривен нос, най-вероятно счупен преди години, предполагам и на няколко ракии вече. Наднормено тегло, но не по симпатичен начин. Не знам точно как да се изразя, за да ме разберете.. Абе, свиня, точно така", разказва случка в социалните мрежи футболистът. 

По думите му виновникът за катастрофата е избягал от мястото на инцидента.

"Вдигам ръцете, Бо реве, отварям прозореца, а този ми казва “Кво искаш бе?" и си замина", допълва той.

"Аз едвам спирам да не го блъсна, да го спася, мен ме удрят отзад и той бяга след това. И после аз какво съм искал?! Знаеш ли какво искам? Иска ми се да не бях спрял, бе, гюбре такова", споделя възмутен Ваня Джаферович.