Търсят избягало младо момиче след катастрофа с ранени (ВИДЕО)

Петима ранени и няколко автомобила за скрап. Това е равносметката от катастрофа, станала в понеделник на Околовръстното в София. Шофьорката, която според свидетели на инцидента е виновна, избягала за секунди.
 
Инцидентът е станал между "Драгалевци" и "Симеоново".
 

"Движехме се от "Младост" в посока "Люлин" с 80 км/ч, в средна лента, към 19.30 ч. Бяхме 4-5 човека в колата. Валеше", разказва пред NOVA Борис Спасов.
 
"Тръгнах да се престроявам в лява лента и не разбрах какво стана, усетих само много силен трясък, колата отскочи и се удари в мантинелата. Отвориха се еърбеците, всичко стана пушилка. Момчето до мен беше цялото в кръв, беше счупил предното стъкло с глава", разказва шофьорът.
 
"Първо помислих, че съм спукал гума, но когато слязох да им помагам, видях, че има втора кола, която ни е ударила. Стоеше обърната в другата посока на платното. Момчето от нея слезе цялото в кръв, майка му до него беше много зле", разказа още той за инцидента.
 
По същото време в локалното е имало патрулка, която веднага реагирала. "От тях разбрах, че е имало трети автомобил", обясни Борис. Свидетел му разказал, че черен автомобил с две млади жени вътре ударил друга кола, която пък ударила неговата.
 
"Разбрах от други свидетели, че става въпрос за черен "Мерцедес", с две момичета вътре, които са се движели много агресивно, от платно в платно, много агресивно", заяви Борис.
 
В момента потърпевшите обикалят обектите в района и взимат записи от камерите, за да намерят шофьорката.
nova.bg