/ ThinkStock/Getty Images
Една история за съблазън, престъпление и приключенията на самотник, попаднал в любовен капан
С тяло струна, тежък грим, токчета - игли... Фаталната жена? Не, Атанас!
97364
С тяло струна, тежък грим, токчета - игли... Фаталната жена? Не, Атанас!
  • С тяло струна, тежък грим, токчета - игли... Фаталната жена? Не, Атанас!
Съблазнителка обира самотници в нощен Бургас. Подобни жалби заливат полицията в града. Потърпевши описват извършителката на кражбите като жена с изумително дълги крака, красиво лице и опасен чар.

Оказва се, че зад това описание се крие мъж – Атанас от „Комлука“, представящ се за Ани. Историята си за срещата с „фаталната жена“ разказва потърпевшия Саркис. По негови думи, докато се разхождал до него се приближила непозната дама, с която се заговорили и флиртували.

Кошмар след интернет любов: Мъж от Бургас отвлечен, изнасилен и пребит

Разменили малко ласки, а през това време „злосторницата“ измъкнала телефона на жертвата си. Мъжът забелязал липсата на устройството, когато се прибрал в дома си. Разказал възмутен пред приятел какво му се е случило.

Той му разкрил, че зад кражбата вероятно стои Атанас, известен с превъплъщенията си в другия пол и с посегателства. Саркис сигнализирал полицията, но съдбата поставила „Ани“ отново на пътя му съвсем случайно.

Получил и предложение – да си върне телефона срещу пет лева. Така устройството се озовало обратно в собственика си, който съветва любовчиите да бъдат бдителни преди да се впуснат в авантюри.