„Ани си е малката ми сестра, животът й бе отнет. Искам да има правосъдие за нейния живот и живота на Явор – двама ценностни души”. Това каза пред NOVA Марина - сестрата на момичето, убито при катастрофа на бул. „Сливница”.

Ани и Явор бяха чисти души, винаги усмихнати, спокойни, искащи да помогнат, да направят нещо за всеки. С цял един живот пред тях, с много планове и амбиции, живот, който им беше отнет и то по много нелеп начин”, разказа през сълзи сестрата.

„Дори и да е бил заслепен шофьорът, не мога да разбера как оправдава това скоростта, с която се е движил. Заслепен намаляваш скоростта и спираш. А на всички камери се вижда как прелита през булеварда”, коментира Марина. „Знам, че е тежко и за неговото семейство, но тяхното момче е живо и те могат да го прегърнат, на нас тази привилегия ни беше отнета", каза още Марина.

Ани и Явор се познавали от деца, танцували заедно. След това всеки продължил по пътя си. През 2019 г., обаче, се събрали отново, след като Ани си дошла от Франция.

По време на пандемията през 2020 г. Ани решава да се върне у нас и да построи живота си с Явор. В България отворила студио за татуировки.

„Млади и амбициозни хора, които имаха много да дадат. Допреди 1-2 седмици разменяхме снимки за булчински рокли”, каза Марина.  
nova.bg