Писанчев запази в тайна кой е подал сигнала срещу Христо Бисеров
Писанчев запази в тайна кой е подал сигнала срещу Христо Бисеров / снимка: Sofia Photo Agency, архив, Юлиана Николова

Шефът на ДАНС Владимир Писанчев не разкри пред журналисти откъде е получен сигналът за Христо Бисеров. „Вие казвате ли си източниците? Няма да коментирам източниците", отговори той на журналистите, съобщава bTV.

„В ДАНС е получена информация за финансови преводи със съмнителен произход. Направили сме проверка на информацията дали е достоверна или не и сме уведомили прокуратурата", разкри Писанчев.

Председателят на ДАНС не отговори на въпроси дали източникът на сигнала е от чужбина или от България, нито дали е от партньорска служба. „Предполагам, че в един момент ще получите пълна информация, но той няма да е сега", коментира той.

На въпрос дали е възможен теч на информация от ДАНС, председателят на агенцията отговори: „Не мога да ви кажа преди да направим съответните проверки за това. Дайте да видим има ли точно теч на информация и ако има - ще направим".

Писанчев посочи, че проверката освен срещу Христо Бисеров е и срещу неговия доведен син, но препрати към прокуратурата въпроса за това колко офиса на семейството се проверяват.