Олег Попов: Филмът със съпругата ми е монтаж
Олег Попов: Филмът със съпругата ми е монтаж / netinfo
„Категорично отхвърлям обвиненията срещу мен и съпругата ми”, заяви в предаването „Дарик Кафе” депутатът от „Коалиция за България” Олег Попов, чиято жена беше уличена от „Нова телевизия” в продажба на незаконни медикаменти.

„Това е монтаж и медикаментите са дадени на репортера от подставено лице”, заяви още Олег Попов. „Атаката срещу мен е заради борбата ми за запазване на българските гори”, допълни червеният депутат. Ето какво още каза Олег Попов:

В случая те са използвали един техен сценарий – това нещо да се случи в офиса на моята съпруга, когато нея я е нямало. Пък там има седем-осем свидетели, че дори това лице, което ги е доставяло, в случая е било там, обаче те не се искали да проведат разговор с него.

Във филма обаче има една реплика, която малко трудно може да бъде монтирана. Разбира се, това теоретически е възможно, но, честно казано, не ми се вярва. Имам всичко – казва съпругата Ви – и разрешено, и забранено. Говори се пак за тези медикаменти.

Значи, ако забелязвате – аз няколко пъти го гледах това – в началото тя не говори, а пък звучи текст. Аз Ви казах, ако се прегледа целият филм, който е 30 минути - репортерката каза - а тук са монтирани само три-четири минути и те непрекъснато се повтарят в такава една тенденциозна посока, че депутатската съпруга извършва такива неща. Аз Ви казвам, само това и от анонсите, които са текли, това нещо е една набивала кампания, значи, за да може да си позволи „Нова телевизия”, за това нещо са платени много пари.

Кой стои зад тази поръчка?

Ами аз мисля, че едни много сериозни икономически сили, които са свързани със запазване на статуквото в българските гори – нещо, което аз вече няколко месеца казвам, че трябва да бъде променено и да се работи за спасяването на българските гори.