Не вярвам нито в държавата, нито в полицията, заяви майката на Лара
Не вярвам нито в държавата, нито в полицията, заяви майката на Лара / Sofia Photo Agency, архив: Юлиана Николова
Не вярвам нито в държавата, нито в полицията, заяви майката на Лара
62312
Не вярвам нито в държавата, нито в полицията, заяви майката на Лара
  • Не вярвам нито в държавата, нито в полицията, заяви майката на Лара

Майката на отвлечената Лара Банева се обърна към похитителите с молба да се свържат с нея.

Моника Добринова увери, че е готова да направи всичко за детето си и помоли да я потърсят на нейния телефон или на телефона на детето.

Пред БНТ тя каза, че не вярва на държавата и на органите на реда в страната и че разчита изцяло и само на себе си.

"Това, което се случи, за мен беше наистина неочаквано, не е имало заплахи. Ако съм съзнавала тази опасност, щях да взема мерки това да не се случи.

Искам да се обърна към хората, при които е Лара, много държа на детето си и искам да знам дали е живо и здраво", допълни Добринова.

Тя обясни, че Лара е много жизнено и любвеобилно дете и е сигурна, че това, което чувства в момента, е ужасно.

"Не го заслужава, тя е дете. Бих направила абсолютно всичко, за да си я върна. За мен Лара е всичко. Това е един кошмар, не мога да вярвам нито в държавата, нито в полицията, че могат да ми помогнат. Моля ви свържете се с мен", обърна се още веднъж към похитителите Добринова.

Неизвестни отвлякоха дъщерята на сочения за „кокаинов крал" Евелин Банев-Брендо във вторник пред дома й в столичния кв. „Бояна" минути, преди да бъде откарана на училище.

Две са версиите, по които се работи в момента - отвличане с цел откуп или заради показанията на Евелин Банев срещу наркобосове от Румъния, Италия, Испания и Колумбия. По непотвърдена от полицията информация похитителите са се свързали с бившата съпруга на Брендо Моника. Те не са поискали подкуп, а са я информирали, че дъщеря й Лара е здрава.