Настоящият кмет на Плевен се кандидатира за трети мандат
Настоящият кмет на Плевен се кандидатира за трети мандат / netinfo

Настоящият кмет на Плевен и председател на областната организация на СДС Найден Зеленогорски ще се кандидатира за трети кметски мандат на предстоящите избори. Той самият обяви кандидатурата си пред своите симпатизанти и гражданите на Плевен.

“Гражданското общество на Плевен, демократичните партии и неправителствени организации в града, които ме подкрепиха, ми дадоха сила и кураж, за да се кандидатирам за трети мандат. Обединени всички ще успеем, нашата цел е да победим на първия тур”, каза още Найден Зеленогроски. Той допълни, че ще се кандидатира и ще спечели, защото смята, че има потенциал да работи за това Плевен да бъде още по-красив и проспериращ град.

Кандидатът за трети кметски мандат Найден Зеленогорски заяви още, че през следващите четири години ще разчита на подкрепата на 15 партии и коалиции и на 10 неправителствени организации. Според него, обаче, най-важно е да получи подкрепата на обикновените граждани на Плевен. Ако спечели още един кметски мандат, Зеленогорски обеща да работи за повишаване качеството на образованието и насърчаване на предприемчивостта на всеки един плевенчанин.

Други новини от Плевен