"Мисия здраве"
"Мисия здраве" / БГНЕС
„Мисия здраве“ е празник за цялото семейство – това е идеята на събитието, което се провежда в центъра на София пред Княжеската градина, разказа един от организаторите Георги Табаков, предаде БГНЕС.

Седмото издание на изложението и тази година се провежда три дни - започна на 27-ми и ще продължи до 29-ти. То има над 50 изложители. Представени са производители на здравословни продукти и услуги, фармацевтика, биокозметика, хранителни добавки, биохрани, здравословни продукти за дома и офиса. Здравни заведения също взимат традиционно участие в инициативата.
 

БГНЕС



„Основната философия му е на колкото се може по-достъпен език да представим много неща, които са свързани със здравеопазването, със здравословния начин на живот, различни продукти, които са в тази област, включително и биопродукти, неща които се произвеждат в България, хранителни добавки, много услуги също така, които са в полза дори в ежедневието ни и ни помагат да живеем по-здравословно“, разказа Табаков. Той каза, че не са променяли много неща в последните четири години, винаги има много спорт, безплатни прегледи и консултации със здравни специалисти и има богата и разнообразна програма на сцената, която е забавна.
 

БГНЕС



В „рецептата“ на мисия здраве има и мед. „Това е единствената храна, която се усвоява на 100% от човешкия организъм, няма елемент, който се съдържа в меда, който да не е полезен“ , казва Елена Христова. Тя обяснява, че са производители на пчелен мед, пчелни продукти и са на „Мисия здраве“ да ги покажат и да запознаят хората с тяхното благоприятно действия върху организма. „Медът винаги е част от здравословния начин на живот“, посочва жената.
БГНЕС